Rólunk

2009.01.01. 21:02 erdokerulo

Mezőgazdasági területről érkező térinformatikusként GPS eszközökkel foglakozom közel 5 éve, ezen belül is a GPS területmérő és mobil térképező szoftverek, és GPS eszközök mezőgazdasági felhasználási lehetőségei érdekelnek legjobban.

A GPS és mobileszköz (PDA) technológiák, a mezőgazdasági területek mérése, a GPS navigáció, a geocaching, a webes térképezés a szűkebb érdeklődési területem is, ráadásul számos érdekességgel, illetve kérdéssel találkozom nap, mint nap.

Ezan az oldalon elsődleges célom a korrekt, egyszerű tájékoztatás. Nem titkoltan annak a fényében, hogy a hazai GPS megoldásokat is jobban megismertessem a gazdákkal, és megmutassam mire képes ezen a területen a magyar!

Az oldalon a cikkek közlésében tudatosan kerülöm a nehézkes fogalmazást, és megpróbálom a lehető legegyszerűbben megfogalmazni a leggyakoribb kérdésekre a válaszokat. Igyekszem eloszlatni a tévhiteket, ami a GPS területmérést titokzatossá teszi, ugyankkor megpróbálom megvédeni a gazdákat a hamis reklámokban található ferdítésektől.

Szerettel várok minden kérdést, javaslatot a cikkekhez kapcsolódó kommentben!

 


Címkék: rólunk about gps területmérés

A bejegyzés trackback címe:

https://gps-teruletmeres.blog.hu/api/trackback/id/tr10968463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása